NDL - FR - GB - D
Logo Yprauto Slogan Yprauto Logo Yprauto

MEDEDELING!!
Door het coronavirus sluiten wij tot nader order onze zaak. Deze beslissing namen wij samen met ons personeel om onze gezondheid maar ook die van al onze klanten en hun familie te beschermen tegen verdere verspreiding. Wij blijven telefonisch bereikbaar voor dringende gevallen op 0475/25.23.90 (verkoop) of 0474/69.53.13 (werkplaats), vandaag ondervonden we trouwens al problemen bij toeleveringen van wisselstukken door collega’s die ook dezelfde visie als ons delen en gezondheid boven alles stellen. Als ieder zijn verantwoordelijkheid opneemt kijken we samen uit naar een gezonde afloop ðŸ€ðŸ€ðŸ€. Wij willen ook de mensen in de zorg een hart onder de riem steken want zij blijven voor iedereen klaar staan, dankjewel!!!

Meer dan 60 jaar ervaring in de autosector en van alle markten thuis, dat zijn wij "team Andy Lefevere"! Trouw bijgestaan door mijn ganse team verwelkomen wij U graag bij Yprauto.

Na onze uitgebreide ervaring in de groothandel waarin wij meer dan 10.000 wagens mochten leveren aan andere garages, en de opgedane ervaring van verkoop met showroom, gaan we steeds voor nog beter, ruimer en telkens vernieuwend ... Dat zal Yprauto blijven in de toekomst!

Dankzij onze rijke ervaring in de autowereld alsook in de autosport kunnen wij U een uitzonderlijke service aanbieden :

Van de verkoop van stadswagens tot monovolumes, van cabrio tot exclusieve sportwagen & van terrein- tot luxewagen: Wij kunnen het u aanbieden.

Ruim aanbod fiscaal interessante bedrijfswagens.

Een ruime werkplaats & gespecialiseerd personeel waar u terecht kan voor alle auto onderhoud & herstellingen.

Verkoop met 1 jaar garantie, maar dan échte garantie!

Financiering kan ter plaatse afgesloten worden. Kom vrijblijvend langs voor een exacte berekening, in bezit van uw identiteitskaart en laatste loonfiche, want iedere verkoop is een uniek dossier.

We staan klaar voor u met uitgebreide uitleg en mogelijkheid tot testrijden. Graag delen we onze tijd in naar uw wens, contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!

Telkens voorzien wij een ruime stock van uiteenlopende wagens, check onze actuele stock op de ‘AANBOD’ pagina of contacteer ons voor uw wagen naar wens.

Laat U alvast ontvoeren door onze site en we hopen U van harte te mogen verwelkomen in onze toonzaal!

Andy Lefevere.

Recent aanbod

Porsche - Cayenne S E-Hybrid Plugin 3.0 V6
Fiat - 124 Spider 1.4 Benzine
Mercedes-Benz - CLS220d Shooting Brake AMG
BMW - X5 xDrive40e Plugin-Hybride
Audi - A5 Coupé 2.0 Diesel Sport
Audi - A3 Sportback 1.6 diesel

Virtueel bezoek / Drone

Contact

Yprauto bvba - Spanjestraat 58G - 8840 Oostnieuwkerke - info@yprauto.be - BE 0464.903.776 

T. 051/815.816

M. 0475/25.23.90

logo Federauto
tel +32 475 252390
27 jaar ervaring in autosport
28 jaar ervaring in autoverkoop
15642 auto's verkocht