NDL - FR - GB - D
Logo Yprauto Slogan Yprauto Logo Yprauto

Momenteel best bereikbaar via afrit Beselare of vanuit Westrozebeke richting Passendale N303!!

Welkom vanaf 11/7 met mondmasker.

Wij zijn er weer vol goeie moed ingevlogen en zijn aangenaam verrast door de vlotte heropstart, waarvoor onze dank voor jullie vertrouwen in onze genomen veiligheidsmaatregelen.

 Mogen wij u  verder vragen de maatregelen van 1,5m afstand, handen ontsmetten en dergelijke te respecteren. Ook wij zullen voor de nodige veiligheid zorgen en beschermhoezen voorzien aan stuurwiel, versnellingspook, handrem en bestuurderszetel. Alle wagens zullen gesloten zijn en enkel op aanvraag geopend worden. Na bezichtiging zullen ze ook telkens ontsmet worden. Mogen wij ook vragen aan de klanten die hun nieuwe wagen komen afhalen om een mondmasker mee te brengen, pas dan kunnen wij uitleg geven over uw aankoop. Grote dankjewel om samen met ons te streven naar een gezonde samenleving!

Meer dan 60 jaar ervaring in de autosector en van alle markten thuis, dat zijn wij "team Andy Lefevere"! Trouw bijgestaan door mijn ganse team verwelkomen wij U graag bij Yprauto.

Na onze uitgebreide ervaring in de groothandel waarin wij meer dan 10.000 wagens mochten leveren aan andere garages, en de opgedane ervaring van verkoop met showroom, gaan we steeds voor nog beter, ruimer en telkens vernieuwend ... Dat zal Yprauto blijven in de toekomst!

Dankzij onze rijke ervaring in de autowereld alsook in de autosport kunnen wij U een uitzonderlijke service aanbieden :

Van de verkoop van stadswagens tot monovolumes, van cabrio tot exclusieve sportwagen & van terrein- tot luxewagen: Wij kunnen het u aanbieden.

Ruim aanbod fiscaal interessante bedrijfswagens.

Een ruime werkplaats & gespecialiseerd personeel waar u terecht kan voor alle auto onderhoud & herstellingen.

Verkoop met 1 jaar garantie, maar dan échte garantie!

Financiering kan ter plaatse afgesloten worden. Kom vrijblijvend langs voor een exacte berekening, in bezit van uw identiteitskaart en laatste loonfiche, want iedere verkoop is een uniek dossier.

We staan klaar voor u met uitgebreide uitleg en mogelijkheid tot testrijden. Graag delen we onze tijd in naar uw wens, contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!

Telkens voorzien wij een ruime stock van uiteenlopende wagens, check onze actuele stock op de ‘AANBOD’ pagina of contacteer ons voor uw wagen naar wens.

Laat U alvast ontvoeren door onze site en we hopen U van harte te mogen verwelkomen in onze toonzaal!

Andy Lefevere.

Recent aanbod

Volvo - V90 T8 Twin Engine hybride
Audi - A6 Avant 2.0 TDI 204pk S Line
Volvo - V40 D2 2.0 diesel 120pk 6v manueel
Porsche - 911 991.2 Carrera S Coupé 3.0 PDK
Mercedes-Benz - A180 berline 136pk manueel 6v
Seat - Leon 1.5 TSI benzine 130pk 6v manueel

Virtueel bezoek / Drone

Contact

Yprauto bvba - Spanjestraat 58G - 8840 Oostnieuwkerke - info@yprauto.be - BE 0464.903.776 

T. 051/815.816

M. 0475/25.23.90

logo Federauto
tel +32 475 252390
27 jaar ervaring in autosport
28 jaar ervaring in autoverkoop
15824 auto's verkocht
×
afspraak maken