FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Cars in stock Takeover Sold History

De EXPERZA Lancer EVO X op het podium tussen de R5 wagens

Afgelopen weekend stond de Rally van Staden op het programma van Andy Lefevere. De zaakvoerder van Yprauto reed er zijn thuiswedstrijd, maar om net zoals vorig jaar te winnen was de tegenstand echter te sterk… “In de openingsfaze heb ik alles gegeven, maar onze Lancer is natuurlijk geen R5,” lacht Andy. “En Vincent is natuurlijk ook bijzonder snel… We verliezen zo’n 0,3 seconde per kilometer. Winnen zat er deze keer niet in... Het is ook niet eenvoudig als er piloten zoals Vincent aan de start staan met een R5.

De EXPERZA Mitsubishi Lancer EVO X deed het echter bijzonder goed, want de tweede plaats met zowel voor als achter hen een Skoda Fabia is een bijzonder goed resultaat. “Qua budget is de EVO onklopbaar, onze Mitsubishi kost maar een fractie van een Skoda. Zodra mijn nieuwe Porsche GT3 klaar is zal de Lancer te koop worden aangeboden. We rijden nu 5 jaar met de Lancer, we hebben een ruime voorraad wisselstukken en kennen de wagen door en door.  Als de wagen in de regio blijft wil ik zeker de nieuwe eigenaar nog ondersteunen…

De volgende wedstrijd is de ConXion Omloop van Vlaanderen, de enige nationale wedstrijd op het programma dit jaar. Voor deze wedstrijd moet de sequentiële 6 bak plaats maken voor de manuele 5 bak.

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto