FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Cars in stock Takeover Sold History

Seizoen zal 2 maand later starten dan voorzien

Vorig jaar sloot Andy Lefevere zijn rally seizoen af met een knappe tweede plaats in de Rally van Kortrijk. Tijdens de wintermaanden ging alle aandacht van Andy naar de bouw van een nieuwe toonzaal en werkplaats voor Yprauto.

De Mitsubishi EVO X R4 werd immers vorig jaar volledig vernieuwd en staat bijgevolg wedstrijdklaar. "Maar de nieuwbouw nam een pak meer tijd in dan oorspronkelijk voorzien. We kunnen pas over een maand starten met de eigenlijke verhuis.” aldus de zaakvoerder van Yprauto.

Andy had graag aan de start gestaan van de TAC Rally in Tielt, maar kan zich onvoldoende vrijmaken om de wedstrijd goed voor te bereiden. Daarom werd beslist om pas te starten in de ORC Rally. Tegen halverwege mei moet de verhuis van Ieper naar Oostnieuwkerke zijn afgerond en kan Andy opnieuw meer tijd vrijmaken voor de rallysport.

“Na Kortrijk hebben we de EVO aan de kant gezet en ik heb nog maar weinig tijd gehad om een programma uit te werken. Het zal in de ORC opnieuw wennen zijn na bijna 6 maanden, maar ik denk niet dat ik het ga verleerd zijn.” lacht Andy. 

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto